Thursday, November 29, 2012

Sentence Completion 3

Complete the sentence using the word or set of words for each blank that best fits the meaning of the sentence as a whole.

1.
The letter A is the ______ letter of the English alphabet.

A. last

B. first

C. second

D. third

2.
The ______ woman has gray hair and many wrinkles. She was born many years ago.

A. strong

B. young

C. old

D. kind

3.
Oranges and apples are ______. They are both ______.

A. similar … fruits

B. special … red

C. identical … different

D. bad … healthy

4.
Jim ______ brings a hammer to work. He uses it every day.

A. never

B. always

C. rarely

D. sometimes

5.
While walking together at night, the children hear a loud noise and get ______. They run away in search of a place to hide.

A. angry

B. excited

C. scared

D. tired

6.
The ______ man is the only one who can lift the heavy rock.

A. silly

B. tall

C. proud

D. strong

7.
Timothy is ______. He always gets good grades. He studies hard and always does his homework.

A. smart

B. funny

C. tall

D. popular

8.
The animal looks ______. Tom has never seen one like it before.

A. calm

B. embarrassed

C. strange

D. disgusting

9.
When the sun goes down, the sky gets ______.

A. warm

B. dark

C. bright

D. cloudy

10.
We were driving east, but we needed to go the opposite way. So we turned around and drove ______.

A. west

B. north

C. left

D. right

 

scroll down to check your answers
.
.
.
.
.
.
.
1 B
2 C
3 A
4 B
5 C
6 D
7 A
8 C
9 B
10 A
thank you englishforeveryone

About

Welcome to English at LERNFORUM Chur.  Lernforum is mainly engaged in teaching English and training in smaller, personal groups for every English language need. All of us are native speakers of English and have a passion for what we do.

Word of the Month

Holy

(adj): Sacred, divine, blessed.


Holiday: a holy or festive day; a day off, vacation (also sacred)


Expressions: Holy Cow! Literally true in India.

Ex: Holly Mackerel! Delicious, healthy and full of mercury.

Powered by Blogger.
Copyright © English at Lernforum Chur